İsmail Kartal sahaya bile adım attırmıyordu! 3 milyon euroluk yıldız Beşiktaş'ın yolunu tutuyor: Hasan Arat bizzat getirecek

İsmail Kartal sahaya bile adım attırmıyordu! 3 milyon euroluk yıldız Beşiktaş'ın yolunu tutuyor: Hasan Arat bizzat getirecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Bu sezon hayal kırıklığı yaratan siyah-beyazlılar, aldıkları Ziraat Türkiye Kupası ile taraftarın gönlünü kazandı. Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'tan ilk hamle geldi. İsmail Kartal sahaya bile adım attırmıyordu! Fenerbahçe'nin 3 milyon euroluk yıldızı Beşiktaş'ın yolunu tutuyor. Başkan Hasan Arat bizzat getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon bir türlü uyum yakalamayan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro çalışmaları başladı. Şimdiye kadar 4 hocayla anlaşıp ayrılan siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle alınan Ziraat Türkiye Kupası hem yönetime hem de futbolculara morel verirken sıcak gelişmeler peş peşe geliyor. İsmail Kartal sahaya bile adım attırmıyordu! Fenerbahçe'nin 3 milyon euroluk yıldızı Beşiktaş'ın yolunu tutuyor. Başkan Hasan Arat, özel jetiyle bizzat getirecek.

İSMAİL KARTAL SAHAYA BİLE ADIM ATTIRMIYORDU! EZELİ RAKİBE TRANSFER OLUYOR

İstanbulspor karşısında 6-0'lık galibiyete rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gönderilecek oyuncuların listesi belli oldu. Bu sezon teknik direktör İsmail Kartal tarafından hiç forma şansı bulamayan Miha Zajc, Beşiktaş'ın radarına girmiş durumda. Siyah-beyazlı yönetiminin 3 milyon euroluk yıldız oyuncu ile yakından ilgilendiği ileri sürüldü.

yeni-proje-2024-05-28t104419-733.jpg

HASAN ARAT 3 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Miha Zajc, Beşiktaş'ın yakın ilgisinden memnun kaldı ve siyah-beyazlı ekiple menajeri vasıtasıyla transfer masasına oturma kararı aldığı belirtildi. Fenerbahçe'nin de önümüzdeki sezon için kadroda düşünmediği Zajc'ın ayrılığına onay verdiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-05-28t104406-009.jpg

Son İstanbulspor maçıyla bu sezon toplamda 21 maçta forma giyen Miha Zajc UEFA Avrupa Konferans Ligi grup aşamasında Ludogorets'e filelerini iki kez havalandırmıştı. Zajc'ın Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN