İsmail Kartal tek kalemde üstünü çizdi! Ali Koç gözünün yaşına bakmadı bile: 3 milyon euroluk yıldız takımdan gönderiliyor

İsmail Kartal tek kalemde üstünü çizdi! Ali Koç gözünün yaşına bakmadı bile: 3 milyon euroluk yıldız takımdan gönderiliyor

Fenerbahçe'de dengeler altüst olmuş durumda. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren aynı zamanda Avrupa'da yoluna devam eden sarı-lacivertli ekip kadroda küçülmeye gidiyor. Yeni sezonda gelecek olan oyuncular için yer açmaya başlayan Fenerbahçe'de kurbanlar seçildi. İsmail Kartal tek kalemde üstünü çizdi! Ali Koç gözünün yaşına bakmadı bile. 3 milyon euroluk yıldız takımdan gönderiliyor.

Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de takımdan gönderilecek isimler tek tek belli olmaya başladı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler gönderilecek isimleri listeledi. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal tek kalemde üstünü çizdi. Başkan Ali Koç onayı verdi. 3 milyon euroluk yıldız takımdan gönderiliyor. İşte takımdan gönderilecek o sürpriz isim...

İSMAİL KARTAL TEK KALEMDE ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Trendyol Süper Lig’de 31. haftada Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de çalışmalar tam gaz devam ediyor. Sarı-Lacivertliler bu kritik maç sonrası 7 Nisan'da Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. 11 Nisan’da ise Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak.

yeni-proje-2024-03-28t120142-309.jpg

Bu yoğun maç trafiği öncesi Fenerbahçe kadroda küçülmeye gidiyor. Teknik direktör İsmail Kartal, futbolcu sayısının 14’ten 12’ye düşecek olması nedeniyle birçok oyuncuyu gözden çıkardı.

ALİ KOÇ GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADI! YILDIZ İSİM TAKIMDAN GÖNDERİLİYOR

Yolların ayrılacağı ilk isim belli oldu. İsmail Kartal sezon başında sözleşmesi 3 yıl uzatılan Miha Zajc'i kara listeye aldı. Sezon başında kamp görmeyen daha sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle istediği formu yakalayamayan Zajc takımdan gönderilecek.

yeni-proje-2024-03-28t120156-912.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösterilen 29 yaşındaki Sloven orta saha, bu sezon 16 maçta 877 dakika süre aldı ve 2 gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN