İsmail Kartal'ın vazgeçilmezi takıma veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: 6 milyon euro...

İsmail Kartal'ın vazgeçilmezi takıma veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: 6 milyon euro...

Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, bir yıldızıyla daha yollarını ayırıyor. Transfer sezonunun başlamasıyla Samet Akaydın ve Umut Nayır ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip bu kez İsmail Kartal'ın vazgeçilmez ismiyle vedalaşmak için geri sayıma geçti. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, bir yandan kadrosunu güçlendirmeye çalışırken bir yandan da yüksek maliyetli oyuncularıyla vedalaşmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda sar-lacivertli ekipte bir yolcu daha belli oldu.

A Spor'un Arap basınından derlediği habere göre; Kanarya'nın eski teknik adamı Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, sarı-lacivertli ekibin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'ye talip oldu.

Jorge Jesus'un golcü futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenilirken Arap ekibini Fenerbahçe'ye resmi teklif yapma hazırlığında olduğu öne sürüldü.

Arap ekibinin Batshuayi için 6 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü. Kanarya'nın bu teklife 'evet' diyebileceği iddia edildi.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında 26 maçta görev alırken takımına 14 gol 3 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 7.5 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü futbolcu geçen sezon yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Fenerbahçeli Michy Batshuayi'den Beşiktaş açıklaması | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN