İsmail Kartal'ın yerine Jose Mourinho... Canlı yayında verdiği örnek Fenerbahçelileri ayağa kaldırdı

İsmail Kartal'ın yerine Jose Mourinho... Canlı yayında verdiği örnek Fenerbahçelileri ayağa kaldırdı

Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a olan eleştiri yağmuru devam ediyor. Sarı Lacivertli kulübe yakın isimlerden Serdar Ali Çelikler'in Ali Koç ve yönetimine 'İsmail Kartal'ın yerine Mourinho'yu getirin o zaman Samandıra'ya uğramayın göndermesinde bulunurken, ünlü yorumcunun 'Ahmet Ketenci'yi' işaret etmesi ise ayrıca dikkat çekti.

Vole kanalında Ali Ece ile birlikte Nakavt programında Fenerbahçe hakkında çok önemli değerlendirmelerde bulunan Serdar Ali Çelikler, Ali Koç ve Ahmet Ketenci'yi kastederek 'Sarı Lacivertli yönetimin Samandıra'dan çıkmaması lazım' ifadelerini kullandı.

İşte Çelikler'in o sözleri...

Ali Koç 'halktan biriyim, sizden biriyim' tavırlarından vazgeçmeli, hayır kardeşim sen bizden biri değilsin, olma da zaten ama böyle görünme tavırları çok hoş olmuyor. Garsonla muhabbet etme çabası Ali Koç'un üstünde iyi durmuyor.

AHMET KETENCİ İSMAİL KARTAL'IN YANINDAN ÇIKMAMALI

Bu İsmail Kartal'ı Ahmet Ketenci sen getirdin, Samandıra'da yoksun. Her gün Samandıra'ya geleceksin, her Kadıköy maçında soyunma odasının kapısında biteceksin. Hocam iyi maçlar, başarılar diyeceksin. Hakem müthiş bir maç yönetti ama aynı faul Rams Park'ta çalınmazdı. Rams Park'ta o maç 15 dakika uzardı.

SAMANDIRA'YA MOURİNHO'YU GETİRİRSİN O ZAMAN TAMAM

Her gün bir yönetici Samandıra'da gitmek zorunda hiç kimse gitmiyorsa Selahattin Baki gitmeli. Samandıra'nın anahtarlarını Jose Mourinho'ya verirsin o zaman senede 3 kez uğrarsın tamamdır. Bugün Galatasaray 2.başkanı kim deyin Erden Timur der Metin Öztürk demez. Onun için Samandıra'da kuvvetli yönetim gerek diyorum. Çünkü İsmail Kartal yetersiz bir teknik adam orada güçlü bir yönetici şart.

Şampiyonluk kaçmadı takım dağılmaz yıkılmaz kırılmaz Jorge Jesus döneminde Fenerbahçe bunu öğrendi.

5 SENEDİR YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENİYORLAR

Samsun maçı bitti çıkıp bir tane konuşan yok. Şampiyonluk gitti, Fred gitti triplerine girdiler çıkıp konuşsanıza yöneticiler. Transferi öğrendiler, yavaş yavaş idareyi öğrendiler bu işleri de 4 seneye öğrenecekler. Takım iyi giderken hoca yönetimi çağırır, eğer tökezlemeye başlarsa bu sefer yönetim hocanın yanına gider destek olur, eğer takım çok iyi gidiyorsa tesislere hiç gitmeyeceksin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN