İşte Ronaldo'nun en iyi 11'i: Listede iki Fenerbahçeli isim de var

İşte Ronaldo'nun en iyi 11'i: Listede iki Fenerbahçeli isim de var

Dünya devlerinden Brezilya'nın efsane oyuncusu Ronaldo, en iyi 11'ini duyurdu. Eski futbolcunun kadrosunda bir zamanlar Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos ve sarı-lacivertli ekibin eski teknik direktörü Zico da yer aldı.

Brezilya Milli Takımı'nın efsane oyuncularında Ronaldo Nazario, gelmiş geçmiş en iyi 11'i açıkladı. Kadroda bir başka efsane futbolcu, Fenerbahçe forması da giymiş olan Roberto Carlos ve sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Zico'nun isimleri de bulundu.

LİSTEDE İKİ FENERBAHÇELİ VAR

Ronaldo ilk 11'inde beş Brezilyalı futbolcuya yer alırken Fenerbahçe forması da giyen Roberto Carlos da listede yer aldı. Bununla birlikte Fenerbahçe'de de görev alan teknik direktör Zico da Ronaldo'nun kadrosuna yazdığı isimlerden biri oldu.

İŞTE RONALDO'NUN EN İYİ 11

Buffon, Cafu, Maldini, Beckenbauer, Carlos, Zico, Maradona, Messi, Ronaldinho, Pele, Cristiano Ronaldo

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN