Jesus, kabusu olmuştu: Serdar Dursun, eski hocası hakkında ilk kez konuştu! Onun yüzünden...

Geçen sezon teknik direktör Jorge Jesus ile yıldızı barışmayan Serdar Dursun, Fenerbahçe'den ayrılarak Fatih Karagümrük'e transfer olmuştu. Eski hocasıyla ile ilgili ilk kez konuşan deneyimli futbolcu, sitem dolu sözler sarf etti. İşte detaylar...

Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Karşılaşma, 1-1'lik eşitlik ile tamamlandı. Mücadele öncesinde Fatih Karagümrük'ün Fenerbahçe'den transferi Serdar Dursun, açıklamalarda bulundu.

"GEÇMİŞTE ÇIKIŞ YAKALADAĞIM KARAGÜMRÜK'E GERİ DÖNDÜM"

Bein Sports'ta yer alan habere göre, 32 yaşındaki futbolcu, "Uzun zamandır hakkımda fazlasıyla spekülasyonlar vardı. Ben de ne yapacağımı tam olarak bilmiyordum. Kafamda soru işaretleri vardı. En sonunda çıkışımı yakaladığım Karagümrük'e geri dönmeye karar verdim" dedi.

"JESUS'UN TERCİHİ NEDENİYLE FENERBAHÇE'DE SÜRE ALAMADIM"

Serdar Dursun, "Fenerbahçe'ye iki sene önce katılmıştım. İsmail Kartal ile iyi bir çıkış yakalamıştım. Sonrasında hoca olarak Jesus geldi. Pivot santrfor tercih etmiyordu. Bu tercihi yüzünden az süre almaya başladım ve daha az gol atmaya başladım. Bu sezon başında da konuştuk ve Karagümrük'ün en doğru tercih olduğunu düşündüm" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN