Jorge Jesus'tan bir açıklama daha! Özrü kabahatinden büyük: Sarı-lacivertli camianın tepkisini toplayan sözler

Jorge Jesus'tan bir açıklama daha! Özrü kabahatinden büyük: Sarı-lacivertli camianın tepkisini toplayan sözler

Bu sezon büyük maçlarda etkisiz Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Portekizli teknik adamın Brezilya'ya geri döneceğine dair açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekerken tecrübeli teknik adam tepki toplayan bir açıklamaya daha imza attı.

Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin altında kalan UEFA Avrupa Ligi'nde ise deplasmanda karşılaştığı Sevilla'ya 2-0 mağlup olarak tur ümidini mucizelere bırakan Fenerbahçe'de Jorge Jesus depremi yaşanıyor. Portekizli teknik adam sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Sevilla'ya boyun eğen Fenerbahçe'de Portekizli teknik adamın zorluk seviyesi yüksek karşılaşmalarda gösterdiği etkisiz performans ve genç yıldız Arda Güler'e süre vermemesi ile hayal kırıklığı yarattı.

Portekizli teknik adam yönetiminde Trabzonzonspor'a 2-0, Galatasaray'a ile 0-3 mağlup olan Fenerbahçe Beşiktaş ile de 0-0 berabere kaldı. Kanarya derbilerde rakip filelere gol dahi atamazken derbilerde yalnızca bir puan toplayabildi.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Jesus'un sezon sonunda sarı-lacivertli ekipten ayrılacağı iddia edilmiş Portekizli teknik adamın bu iddiaları yalanlamaması ise 'ayrılık' iddialarını güçlendirmişti.

"TÜRKİYE'YE ADAPTE OLMAKTA ZORLANIYORUM"

Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis'in Youtube'da yayın yapan Paparazzo Rubro-Negro kanalına konuşan Jesus, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekibi Flamengo'ya imza atacağının sinyallerini verdi.

Türkiye'ye alışmakta zorluk yaşadığını belirten Jorge Jesus, "Türkiye'ye adapte olmakta zorlanıyorum. Burada hava çok soğuk, uyum sağlamak için çok acı çektim. Ancak geleceğimle ilgili şu an net bir şey söyleyemem, Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor. Şimdilik hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyorum." dedi.

Jesus'un bu açıklamaları sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekerken Portekizli teknik adam bir açıklamaya daha imza atarak bir kez daha eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

"MAYISTA SÖZLEŞMEMİN BİTTİĞİNİ ZATEN BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR"

Bu kez de Sabah gazetesine konuşan Portekizli teknik adam, Brezilya basınında yer alan sözlerini doğrulayarak "Mayısta sözleşmemin bittiğini zaten bütün dünya biliyor" dedi.

Jesus'un sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle baklılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN