Josef'ten Suudi Arabistan’a Ronaldo tepkisi: Önce borçlarınızı ödeyin

Josef'ten Suudi Arabistan’a Ronaldo tepkisi: Önce borçlarınızı ödeyin

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr ile tarihi bir sözleşme imzalaması bomba etkisi yaratırken Bir dönem Suudi Arabistan'da Al Ahli forması giyen Beşiktaşlı Josef de Souza'dan dikkat çeken paylaşım geldi. Josef Suudi Arabistan'ın spor bakanına seslenerek, "Diğer takımlarınız büyük sözleşmeler imzalamadan önce, Arap kulüplerinin FIFA’ya olan borçlarını ödemenizi tavsiye ediyorum" dedi.

Uzun süredir kendisine kulüp arayan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr ile tarihi bir sözleşme imzaladı. Suudi Arabistan basınında, sözleşmenin 2025 yılına kadar süreceği ve Ronaldo'nun yıllık maaşının 75 milyon avro olacağı iddia edildi. Tecrübeli futbolcunun yıllık kazanacağı ücretin, ticari anlaşmalarla 200 milyon avroyu bulacağı öne sürüldü

Ronaldo’nun transferi dünya kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, ülkemizde en dikkat çekici paylaşımı Beşiktaşlı Josef de Souza yaptı. 2018-2020 yılları arasında Suudi Arabistan’ın Al-Ahli takımında top koşturan 33 yaşındaki Brezilyalı, Suudi Arabistan’ın spor bakanına tepki gösterdi.

'ÖNCE BORÇLARINIZI ÖDEYİN'

Ronaldo’nun transfer duyurusunun yapıldığı tweet’i alıntılayan Josef, “Spor Bakanı, bu harika transferden dolayı sizi tebrik etmek ve tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Diğer takımlarınız büyük sözleşmeler imzalamadan önce, Arap kulüplerinin FIFA’ya olan borçlarını ödemenizi tavsiye ediyorum.” dedi.

Ronaldo’nun yeni takımı Al Nassr’da, bir dönem Türkiye’de forma giyen önemli isimler de bulunuyor. Ronaldo, yeni kulübünde bir dönem Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar’ın yanı sıra 2019-2022 yılları arasında Fenerbahçe’de oynayan Luiz Gustavo ile takım arkadaşı olacak.

Ronaldo, Al-Nassr’a transferiyle ilgili olarak “Farklı ülkede, farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Al Nassr’ın vizyonu ilham verici ve etkileyici. Takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN