Kanarya'da orta saha harekatı: Son aday Musrati

Kanarya'da orta saha harekatı: Son aday Musrati

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Braga'da forma giyen Libyalı orta saha Al Musrati için girişimlerini sıklaştırdı. Braga ile pazarlıklar bir süredir devam ederken Portekiz ekibi, mali koşullarda geri adım atmıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Portekiz ekibi de takımın en önemli parçalarından biri olan Al-Musrati'yi satma konusunda gönülsüz. Sarı-Lacivertlilerin 27 yaşındaki futbolcu için bonuslarla birlikte 15 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

musrats1.jpg

Transferin 15 milyon euroya gerçekleşmesi halinde Al Musrati, Fenerbahçe'nin bu sezon renklerine bağladığı Cengiz Ünder ile birlikte kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak. 27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Braga formasıyla çıktığı 41 maçta 5 gol 2 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN