Kanarya'nın unutulmaz ismi Trabzonspor derbisi sonrasında Fenerbahçeli oyuncuları hedef aldı! "O kutlamayı sahanın ortasında..."

Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmasında Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlar futbol kamuoyunun gündemine oturdu. Kanarya'nın unutulmaz ismi, yaşananlardan sarı-lacivertli oyuncuları sorumlu tutarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Bordo-mavili rakibini 2-3 mağlup eden Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında altın değerinde bir üç puan kazanırken maçın ardından yaşananlar maçın önüne geçti.

Maçın ardından sarı-lacivertli oyuncular saha ortasında galibiyet kutladı. Fenerbahçeli oyuncularından bu tavrından rahatsız olan bordo-mavili onlarca taraftar sahaya girdi. Bright Osayi-Samuel ve Michy Batshuayi bordo-mavili taraftarları darp ederken yaşananlar futbol kamuoyunun gündemine oturdu.

Karşılaşmayı Tivibuspor ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Orta Nokta' adlı programda değerlendiren Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Tümer Metin, maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçeli oyuncuları hedef aldı.

Yaşanan olaylara Fenerbahçeli oyuncuların neden olduğunu vurgulayan Tümer Metin, "Yapmayacaksın. O gerginliğe sebebiyet vermeyeceksin. O kutlamayı sahanın ortasında yapmayacaksın. Mert Hakan'ın Pendikspor yedek kulübesi önünde yaptığı gibi Trabzon'da saha ortasında yaparsan bunlar olur. Galip gelmişsin, gir içerde sevin." dedi.

Sarı-lacivertli ekibin eski yıldızının bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN