Kanarya'ya 39 milyon euroluk golcü: Fenerbahçe tarihi transfer bombasını patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: 307 gol 93 asist

Kanarya'ya 39 milyon euroluk golcü: Fenerbahçe tarihi transfer bombasını patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: 307 gol 93 asist

Gelecek ay yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya'da başkanlığa aday olduğunu açıklayan Ali Koç, 339 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Pazar akşamı deplasmanda Galatasararay'ın konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Dev derbiden zaferle ayrılmayı ve sarı-kırmızılı ekibe bu sezon iç sahadaki ilk yenilgisini tattırmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, yeni sezonunun çalışmalarına da başladı. Başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Koç, 339 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

Sivasspor ve Konyaspor deplasmanlarında aldığı iki beraberlik ile ligdeki şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, yeni sezonda taraftarları heyecanlandıracak bir transfer hamlesine imza atmayı hedefliyor.

Boşnak golcü Edin Dzeko ile forma rekabetine girebilecek üst düzey bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen Fenerbahçe, gözünü İtalya'ya dikti.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, İtalyan devi Roma'da kiralık olarak forma giyen, bonservisi ise Chelsea'de bulunan Belçikalı golcü Romelu Lukaku'nun transferi için çalışmalara başladı.

Branco'nun, Belçikalı golcünün menajeri Sebastien Ledure ile masaya oturup oyuncunun bu transferle ilgili görüşünü alacağı öne sürüldü. Toplantının olumlu geçmesi halinde sarı-lacivertli ekibin İngiliz devi ile masaya oturacağı ileri sürüldü.

Bu sezon Roma forması altında 46 karşılaşmada görev alan Lukaku, bu karşılaşmalarda 20 gol 4 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan yıldız golcü için bugüne dek toplamda 339 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

31 yaşındaki Belçikalı yıldız, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 642 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 307 gol 93 asiste imza attı.Chelsea, Roma Romelu Lukaku'nun bonservisini almazsa, Belçikalı yıldızı Suudi Arabistan'a satabilir | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN