Kardeşi resmen açıkladı! Cristiano Ronaldo'nun gerçek yaşı herkesi şaşırttı! Gerçek, yıllar sonra ortaya çıktı!

Kardeşi resmen açıkladı! Cristiano Ronaldo'nun gerçek yaşı herkesi şaşırttı! Gerçek, yıllar sonra ortaya çıktı!

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun gerçek yaşı herkesi şaşırttı. Portekizli yıldızın ablası, golcü futbolcunun gerçek yaşını resmen açıkladı. Bu gelişme futbol dünyasında bomba etkisi yarattı.

EURO 2024 Elemeleri J Grubu’nda Portekiz'in Slovakya'yı konuk ettiği karşılaşmada rakip fileleri iki kez havalandıran Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı adına 125. golünü kaydederek milli formayla 125 gol atan ilk futbolcu oldu. Portekizli yıldız böylece futbol tarihine geçerken yıldız golcü hakkında yılar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı.

Futbol hayatına Suudi Arabistan ekibi Al Nassr forması altında devam eden Ronaldo hakkında ortaya çıkan gerçek futbol dünyasını hayrete düşürdü.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Portekizli yıldızın ablası Katia Aveiro, Cristiano Ronaldo'nun 28 yaşında olduğunu açıkladı. Katia Aveiro'nun Ronaldo hakkındaki açıklamaları herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

"ANNEM ONU YANLIŞ YAZDIRMIŞ"

Katia Aveiro, Portekizli dünya yıldızı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Katia Aveiro kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "38 yaşında, 2023 yılının en golcü oyuncusu. 20'li yaşlardaki oyuncuların çok önünde. Gerçek şu ki, Ronaldo en fazla 28 yaşında, annem onu yanlış yazdırmış. 38 yaşındaki bir futbolcunun, oyunu onun oynadığı gibi oynaması mümkün değil. Yeteneği inanılmaz

Ronaldo, 30 yaşından bu yana Portekiz için 73 gol attı. Bu onu Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere, İspanya ve diğer 187 ülke içinde tüm zamanların en golcü oyuncusu yapıyor. Az başarı değil, değil mi? Hepimiz Ronaldo'yu onurlandırmalıyız. Teşekkürler Ronaldo, teşekkürler kardeşim. Hikayenle gurur duyuyorum ve henüz bitmedi. Bunun bir parçası olmak, büyük bir onur"

836007

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN