Kartal'ın eski yıldızı imzayı atıyor: Başakşehir'den Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! İmzalar atılıyor

Kartal'ın eski yıldızı imzayı atıyor: Başakşehir'den Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! İmzalar atılıyor

Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan RAMS Başakşehir, Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı. Başakşehir, siyah-beyazlı ekibin eski yıldızını kadroya katmak için resmen geri sayıma geçti.

Transfer çalışmalarını genç teknik adam Emre Belözoğlu yönetiminde sürdüren RAMS Başakşehir, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı takti. Turuncu-lacivertli ekip, Beşiktaş'ın eski yıldızının transferini resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Dimitrios Pelkas ve Krzysztof Piatek gibi yıldız isimleri kadrosuna katan ancak bu sezon Süper Lig'de henüz galibiyet yüzü göremeyen RAMS Başakşehir, Beşiktaş'ın eski yıldızını kadroya katmak için düğmeye bastı.

KARTAL'IN ESKİ YILDIZI İMZAYI ATIYOR

Gazeteci Sercan Dikme'nin haberine göre; Emre Belözoğlu yönetimindeki RAMS Başakşehir, geçen yıl yaz transfer döneminde 4,9 milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan İtalyan ekibi Torino'ya imza atan ancak performansı ile hayal kırıklığı yaratan ve daha sonrasında Sampdoria'ya kiralanan ve beklentilerin altında kalan 19 yaşındaki genç yıldız Emirhan İlkhan'ı kadroya katmak için düğmeye bastı.

Siyah-beyazlı ekibin de genç yıldızı kadrosuna katmayı amaçladığını belirten Dikme, Torino'nun Beşiktaş'ın teklifini kabul etmediğini açıkladı.

Dikme, "Emirhan İlkhan'ın Başakşehir'e transferi gerçekleşecek gibi. 2-3 hafta önce Beşiktaş'ın Emirhan'la görüştüğünü öğrendim. Beşiktaş, 2.5-3 milyon euro civarında satın alma opsiyonu koydurmak istiyor; Torino, bunu kabul etmiyor." diye konuştu.

Genç yeteneğin Başakşehir'e transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu gelişme sonrasında sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar Beşiktaş'tan ayrılış sürecinde gösterdiği tavır nedeniyle genç yıldıza tepki gösterdi. Birçok siyah-beyazlı taraftar genç yıldıza 'yeteneğine ihanet ettin' yorumlarında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçen yıl Emirhan İlkhan'ı hedef alarak şunları söylemişti:

"Beşiktaş'ta kalmak istemeyene biz 'Burada oynayacaksın' diye ne yalvarırız, ne de başka bir tavır koyarız. Emirhan'a 'Torino'dan ne veriyorlarsa aynısını verelim' dedim ama 'gitmek istiyorum, sadece menajerimle konuşun' dedi. Emirhan'ın ailesi, Önder hocanın telefonlarını açmamış. Altyapı oyuncusuyken yıllarca görüşen aile, benimle de görüşmek istemedi"

3518004-810x458.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN