Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi sona erdi

Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi sona erdi

Kasımpaşa kulübünden yapılan resmi açıklamada aldığı mağlubiyetlerle eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Selçuk İnan ile yolların ayrıldığı duyuruldu. İstanbul ekibiyle 13 maça çıkan İnan, bu karşılaşmalarda yalnızca 3 galibiyet alabilmişti.

Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa'ya imza atan Selçuk İnan'ın görevine son verildiği resmen açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada "Teknik Sorumlumuz Selçuk İnan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Selçuk İnan'a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullandı.

13 MAÇTA 3 GALİBİYET

Kasımpaşa'nın başında 12 lig maçına çıkan Selçuk İnan, 3 galibiyet ve 2 beraberlik alırken 7 kez yenilmişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Ümraniyespor'a 2-1'lik skorla yenilerek veda etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN