Kerem Aktürkoğlu Karagümrük yenilgisi sonrasında taraftarla tartıştı! 'Öyleyim...'

İç sahada alınan Karagümrük yenilgisiyle Türkiye Kupası'na veda eden Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından bir futbolseverle tartıştı o anlar saniye saniye görüntülendi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final aşamasında evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Galatasaray, rakibine 0-2 mağlup olarak tura veda etti. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, taraftarla tartışma yaşadı. O anlar bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin ardından Türkiye Kupası'na da veda eden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, dün akşam iç sahada alınan yenilgi sonrasında trafikte bir futbolseverle tartışma yaşadı. O anlar saniye saniye görüntülenirken sosyal medyanın da gündemine oturdu.

İç sahada Karagümrük karşısında alınan yenilginin ardından aracıyla evine doğru giden sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi, bir futbolseverler ile gerginlik yaşadı.

Son dönemde sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından protesto edilen yıldız golcü, aracıyla evine doğru giderken trafikte tartışma yaşadı. Yıldız futbolcunun aracından indiği görüntülenirken anlık olarak taraflar arasında sinirlerin gerildiği ve sözlü bir tartışma yaşandığı görüldü.

Tartıştığı kişi Kerem Aktürkoğlu'na "Sen Milli Takım oyuncususun..." ifadelerini kullanırken milli yıldız ise 'Eee Öyleyim, öyleyim' diyerek yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN