Konyaspor Ahmet Çalık'ın ailesine vefa

Konyaspor Ahmet Çalık'ın ailesine vefa

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık'ın ölümü Türkiye'yi yasa boğdu. Baba Ali Çalık, oğlunun cenaze namazında tabutuna sarılıp 'Beni yetim bıraktın' diyerek gözyaşı döktü. Çalık'ın ölmeden önce 3 yıllık kontrat imzaladığı Konyaspor ise aileye vefasını göstererek futbolcunun sezon sonuna kadar olan alacağını ödemeye karar verdi.

İttifak Holding Konyaspor, geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren Ahmet Çalık'ın sözleşmede sezon sonuna kadar olan ücreti ailesine ödeyecek.

Yeşil-beyazlı kulüp yönetimi, 11 Ocak Salı günü geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren futbolcu Ahmet Çalık'ın, bu sezon sonuna kadar sözleşmesinde yer alan ücreti ailesine ödeme kararı aldı. Ankara doğumlu olan ve Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Ahmet Çalık, bugüne kadar Gençlerbirliği ve Galatasaray'da forma giydi. Ardından 5 Ekim 2020 tarihinde de Konyaspor'a transfer oldu. Ahmet Çalık, 26 Aralık 2021 tarihinde de yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini 3 yıllığına daha uzatmıştı.

konyaspor-ahmet-calikin-ailesine-sezon-sonuna-kadar-olan-alacagini-odeyecek-8240-dhaphoto2.jpg

AHMET ÇALIK İMZA TÖRENİNDE BAKIN NE DEMİŞTİ?

Konyaspor'a 3 yıl daha 'Evet' diyen Ahmet Çalık imza töreninde yaptığı konuşmada duygularını şöyle ifade etmişti:

konyaspor-ahmet-calikin-ailesine-sezon-sonuna-kadar-olan-alacagini-odeyecek-8240-dhaphoto1.jpg

Beni bu imzaya layık gören başkanımıza, kulüp yönetimimize, hocamıza ve bende emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir gidişatımız var. Ele ele vererek, taraftarımız bütün şehrimiz ile birlikte takımımızı en güzel yerlere getirmek istiyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN