Konyaspor son dakika golüyle öne geçti

Konyaspor son dakika golüyle öne geçti

Konyaspor Beşiktaş canlı anlatım karar.com'da bulabilirsiniz. Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş deplasmanda Konyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmada 90. dakikada Konyaspor Ahmet Arslan'ın golüyle 1-0 öne geçti. İşte maçla ilgili tüm bilgiler...

Konyaspor Beşiktaş Bein Sport canlı yayın aracılığıyla ekranlara geldi. Mücadele 90. dakikada Konyaspor'un golü ile 1-0 bitti. Beşiktaş ile Konyaspor, bugün yapacakları maçla lig tarihinde 41. kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş, geride kalan 40 karşılaşmanın 23'ünü kazandı, 12'sinde berabere kaldı, 5'ini yitirdi. Süper Lig müsabakalarında Beşiktaş'ın 80 golüne, Konyaspor 37 golle karşılık verdi. Geçen sezon oynanan ilk maçı Konyaspor 4-1 kazanırken, Beşiktaş evindeki maçtan 1-0 galibiyetle ayrılmıştı. Konya BJK anlık skor ve canlı anlatım karar.com'da olacak.

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

İlk yarıda gol çıkmayan maçta ikinci yarı başladı.

56. dakikada Oğuzhan sarı kart alıyor.

59. dakikada Konyaspor'da Mpoku oyundan çıkıyor, Rahmonoviç geliyor.

69. dakikada Oğuzhan Özyakup ve Cyle Larin oyundan çıkarken, Can Bozdoğan ve Güven Yalçın oyuna giriyor.

77. dakikada Konyaspor'da Zymer Bytyqi oyundan çıkarken, Endri Cekici yerine giren isim oluyor.

80. dakikada Beşiktaş'ta sakatlanan Miralem Pjanic oyuna devam edemiyor, Atiba Hutchinson yerine giren isim oluyor.

GOL! 90. dakikada Ahmet Arslan'ın golü ile Konyaspor 1-0 öne geçiyor.

90+7'de maç bitiyor.

İLK YARI

Maç başladı.

6. dakikada Beşiktaş'tan Oğuzhan gole çok yaklaşıyor ancak top Sehic'te kalıyor.

25. dakikada Beşiktaş kısa paslarla rakip yarı sahasında etkili olmaya çalışıyor.

32. dakikada Sehic kısa süreli bir sakatlık yaşıyor.

35. dakikada Josef De Souza ve Nejc Skubic sakatlanıyor. Sağlık ekibi sahaya geliyor.

40. dakikada Skubic sakatlanıyor.

41. dakikada Beşiktaşlı Vida sarı kart görüyor.

İlk yarının son dakikalarında bir sarı kartta Mpoku'ya geliyor ve ilk yarı golsüz sona eriyor.

KONYASPOR BEŞİKTAŞ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor ile Beşiktaş, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. 27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak maç, Bein Sport 1'den naklen yayınlanacak.

Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği mücadele, Digiturk ve Bein Connect platformundan şifreli olarak ekranlara gelecek. Selçukspor giriş sitesinde Konyaspor Beşiktaş şifresiz canlı izlenebilecek. Fakat Digiturk ve Bein Connect haricindeki Süper Lig maç yayınlarının yasa dışı olduğunu ve cezai müeyyidesinin olduğunu belirtelim.

SÜPER LİG / 19. HAFTA

MAÇ: Konyaspor - Beşiktaş

STAT: Konya Büyükşehir Stadyumu

TARİH: 27 Aralık 2021 Pazartesi günü

SAAT: 20.00

YAYIN: Bein Sports 1

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Kerem Ersoy (1. yardımcı), Samet Çiçek (2. yardımcı), Bahattin Şimşek (4. hakem), Arda Kardeşler (VAR), Emre Malok (AVAR), Ferhan Kestanlıoğlu (AVAR)

KONYASPOR MUHTEMEL 11

Sehic
Skubic
Adil
Abdülkerim
Guilherme
Rahmanovic
Soner
Hadziahmetovic
Bytyqi
Cikalleshi
Mpoku

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11

Ersin
Atiba
Serdar
Vida
Rıdvan
Pjanic
Josef
Oğuzhan
Ghezzal
Larin
Batshuayi

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

* Beşiktaş'ı konuk ettiği son Süper Lig maçını 4-1 kazanan Konyaspor, lig tarihinde rakibini üst üste iki iç saha karşılaşmasında mağlup edemedi.

* Konyaspor ile oynadığı son 10 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (6G 3B), tek mağlubiyetini geçen sezon deplasmanda aldı (1-4).

* Sahasında oynadığı son 15 Süper Lig maçını kaybetmeyen Konyaspor (8G 7B), ligde devam eden en uzun serinin sahibi. Ligde çıktığı son üç maçta puan kaybetmeyen yeşil-beyazlılar, kulüp tarihinin en uzun serisini bu sezon ikinci kez tekrarlamak istiyor.

* Bu sezon deplasmanda oynadığı sekiz Süper Lig maçının birini kazanabilen Beşiktaş (3B 4M), eylül ayından bu yana dış saha galibiyeti alamıyor (3-2 vs Antalyaspor).

* İstanbul takımlarını konuk ettiği son 10 Süper Lig maçının sekizini kazanan Konyaspor (2M), bu galibiyetlerde toplam 24 gol sevinci yaşadı.

* Bu sezon geri düştüğü Süper Lig maçlarında Konyaspor'dan (12) daha fazla puan çıkaran tek takım olan Beşiktaş (13), bu puanların 7'sini Önder Karaveli yönetiminde çıktığı üç karşılaşmada topladı (2G 1B).

* Konyaspor forveti Sokol Cikalleshi'nin Süper Lig kariyerinde gol atamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı iki rakibinden biri Beşiktaş (8 maç; diğeri Fenerbahçe).

* Süper Lig'deki son maçında Hatayspor filelerine iki gol gönderen Paul-Jose M'Poku, daha önceki 24 karşılaşmada (Konyaspor & Al Wahda) aynı sayıda gol sevinci yaşamıştı.

* Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol atan oyuncu, Beşiktaş forması giyen Rachid Ghezzal (6).

* Süper Lig tarihinde Konyaspor'un başında en yüksek puan ortalaması yakalayan teknik direktör İlhan Palut (1.7; 36 maçta 62 puan).

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN