Konyaspor yılın bombasını resmen patlattı! Real Madrid'in eski yıldızı Konyaspor'a imza atıyor: Hem asist hem gol yağdıracak

Konyaspor yılın bombasını resmen patlattı! Real Madrid'in eski yıldızı Konyaspor'a imza atıyor: Hem asist hem gol yağdıracak

Amir Hadziahmetovic’i Beşiktaş'a satan Konyaspor, 25 yaşndaki orta saha oyuncusunun boşluğunu dolduracak ismi İspanya'da buldu. Yeşil-beyazlı ekip Real Madrid'in eski yıldızını kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor'u ağırlayacak Konyaspor, bir yandan rakibini mağlup ederek galibiyet hasretine son vermenin bir yandan da kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor.

Yıldız orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic’i Beşiktaş'a satan yeşil-beyazlı ekip, yılın transferini açıklamak için adeta geri sayıma geçti.

19. Haftada Beşiktaş karşısında alınan yenilgi sonrasında başarılı teknik adam İlhan Palut ile yollarını ayıran Konyaspor, genç teknik adam ile yaşanan ayrılık sonrasında göreve Aleksandar Stanojevic'i getirmişti.

DÜNYA YILDIZI KONYASPOR YOLUNDA

49 yaşındaki teknik adam yönetiminde çıktığı üç karşılaşmadan da eli boş ayrılan Konyaspor, bu akşam evinde ağırlayacağı İstanbulspor'u mağlup etmenin hesaplarını yaparken, kadrosunu güçlendirmek için de çalışmalara başladı.

Amir Hadziahmetovic’i Beşiktaş'a satan yeşil-beyazlı ekip, genç yıldızın yerini dolduracak ismi İspanya'da buldu.

"ISCO İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Yeşil-beyazlı ekip, Real Madrid forması altında gösterdiği performansla hafızalarda iz bırakan ve son olarak Sevilla forması giyen İspanyol orta saha oyuncusu İsco'yu kadrosuna katmak istiyor. Aralık ayında Sevilla'dan ayrılan 30 yaşındaki dünya yıldızının Konyaspor'a imza atmaya yakın olduğu öğrenildi.

Yeşil-beyazlı ekibin Başkanvekili Mehmet Akcan, İspanyol dünya yıldızı ile masaya oturduklarını ve transferi tamamlamaya çalıştıklarını açıklayarak “Isco ile görüşüyoruz. Transferi bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şansımız yüzde elli.” dedi.

Resim

Bu sezon Sevilla formasını 14 maçta terleterek takımına 1 gol 3 asistlik katkı sağlayan İspanyol dünya yıldızının kısa süre içerisinde Konyaspor'a imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN