Kuntz'dan dikkat çeken 'Vargas' yorumu: Erkek kardeşi var mı acaba?

Kuntz'dan dikkat çeken 'Vargas' yorumu: Erkek kardeşi var mı acaba?

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, dün akşam Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları’nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas’ın performansına övgüde bulunarak, “Acaba Vargas’ın erkek kardeşi var mı?” yorumunu yaptı.

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın Sırbistan'ı mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olarak tarihe geçmesi ülkede gurur kaynağı oluştururken, MVP (turnuvanın en değerli oyuncusu) seçilen milli takım yıldızı Melissa Vargas'ın başarılı performansı da gündem oldu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, BTC Türk ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında yapılan sponsorluk anlaşması sırasında, Filenin Sultanları'nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas hakkında açıklamalarda bulundu.

VARGAS'IN PERFORMANSINA ÖVGÜ

A Milli Voleybol Takımı'nı başarısı için tebrik eden Kuntz, Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda en değerli oyuncu seçilen Vargas'ın performansından övgüyle söz etti.

Kuntz, "Melissa Vargas'a sormak lazım acaba erkek kardeşi var mı?" diyerek, takımında onun gibi bir ismin olmasını dilediğine dair göndermede bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN