Ludogorets maçı öncesi Fenerbahçe'ye büyük şok! Kötü haberi İsmail Kartal duyurdu

Ludogorets maçı öncesi Fenerbahçe'ye büyük şok! Kötü haberi İsmail Kartal duyurdu

Yarın akşam deplasmanda Ludogorets Razgrad ile mücadele edecek Fenerbahçe'de İsmail Kartal kötü haberi duyurdu. Karşılaşmaya saatler kala gelen bu kötü haber sarı-lacivertli camiada derin üzüntü yarattı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi Konferans Ligi'nde Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad ile mücadele edecek Fenerbahçe'de tecrübeli teknik adam İsmail Kartal, karşılaşmaya saatler kala kötü haberi duyurdu. Başarılı teknik adamın açıklamaları sarı-lacivertli camiada derin üzüntü yarattı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde sezona 19'da 19 yaparak başlayan ve böylece tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Fenerbahçe, cumartesi akşamı evinde ezeli rakibi Trabzonspor'u konuk ederek bordo-mavili rakibine 2-3 mağlup oldu.

Evinde 26 yıl aradan sonra ezeli rakibine boyun eğen sarı-lacivertli takım, bu yenilgi ile taraftarlarını üzerken bir kötü haber de İsmail Kartal'dan geldi.

Yarın akşam oynanacak olan Ludogorets Razgrad karşılaşması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, sakat oyuncular hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Tecrübeli teknik adam sakat oyunculardan bazılarının pazar günü oynanacak olan Adana Demirspor karşılaşmasına yetişebileceğini açıklarken bazı oyuncuların sakatlığının ise daha uzun süreceğini açıkladı. Başarılı teknik adamın bu açıklamaları sarı-lacivertli camiada büyük üzüntü yarattı.

Kartal açıklamasında şunları söyledi:

"Gönül ister ki sakatlıklar bir an önce bitsin, sağlık departmanımız uğraşıyor. Sakatlıklarla ilgili benim bir şey söylemem doğru değil. Adana Demirspor maçına bazıları yetişebilir. Bazıları milli takım arasına kadar da sürebilir. Kesin olan bir şey yok şu anda."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN