Manchester City'den müthiş zafer

Manchester City'den müthiş zafer

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk düğümü çözüldü. Tottenham deplasmanına konuk olan Manchester City, rakibini 2-0 mağlup ederek son haftaya girilirken Arsenal'in 2 puan önüne geçti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

İngiltere Premier Lig'de heyecanın sona ermesine çok az kaldı. Ligin bitimine 2 hafta kala Tottenham ile Manchester City kozlarını paylaştı.

Resim

Bir maç eksiği bulunan City, lider Arsenal'in 1 puan gerisinde Tottenham deplasmanına konuk oldu. Pep Guardiola'nın ekibi, oldukça düşük tempoda geçen karşılaşmada istediğini almayı başardı. Manchester City, güçlü rakibini Erling Haaland'ın kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti. Ve böylelikle Tottenham, yeni stadyumunda Manchester City ile oynadığı 5. maçta ilk yenilgisini almış oldu.

Manchester City, Tottenham'ı deplasmanda mağlup ederek son haftaya girilirken Arsenal'in 2 puan önüne geçti. City, son hafta West Ham United ile oynayacak. Arsenal ise Everton ile kozlarını paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN