Mauro Icardi bavulunu topladı Galatasaray'a veda ediyor! İtalya devi kesenin ağzını açtı. Okan Buruk'un kolu kanadı kırıldı

Mauro Icardi bavulunu topladı Galatasaray'a veda ediyor! İtalya devi kesenin ağzını açtı. Okan Buruk'un kolu kanadı kırıldı

Süper Lig'de bu sezon adım adım şampiyonluğa doğru giden Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılara imza attığından bu yana göstermiş olduğu performansla herkesin beğenisini kazanan Mauro Icardi'nin geleceği merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu haberle yıkılacak. Mauro Icardi bavulunu topladı Galatasaray'a veda ediyor! İtalya devi kesenin ağzını açtı. Okan Buruk'un kolu kanadı kırıldı. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray bu sezon göstermiş olduğu performans ile tüm rekorları kırmış durumda. En yakın rakibi Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda 6 puan fark takan sarı-kırmızılılarda gelecek sezon için kadro planlaması başladı. Takımdan birçok ismin gönderileceği öğrenilirken kimlerin gideceği merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Mauro Icardi bavulunu topladı Galatasaray'a veda ediyor! İtalya devi kesenin ağzını açtı. Okan Buruk'un kolu kanadı kırıldı. Arjantinli golcü takıma veda ediyor.

MAURO ICARDI BAVULUNU TOPLADI GALATASARAY'A VEDA EDİYOR

Galatasaray forması ile tekrardan kendini bulan Arjantinli golcü Mauro Icardi hakkında İtalyan basınından herkesi şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı forma ile ikinci kez şampiyonluk yaşamaya hazırlanan Mauro Icardi'nin, Como'nun transfer listesinde olduğu ifade dildi. Serie A'ya yeni yükselen ve Mauro Icardi için oldukça yüksek bonservis bedelini gözden çıkarmaya hazırlanan Como'nun, Icardi'nin aklını da çeldiği belirtildi.

yeni-proje-2024-05-15t111046-217.jpg

İTALYA DEVİ RADARINA ALDI! YÜKSEK BONSERVİS ÖDEMEYE HAZIRLAR

Geçen sezon şampiyonluk yolunda Galatasaray'ı adeta sırtlayan ve golleriyle taraftarın gönlünü kazanan Mauro Icardi, İtalyan basınından yer alan habere göre Como'ya yeşil ışık yaktı. İtalyan basınının iddiasına göre, Serie A'ya yeni yükselen ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Como'nun, Mauro Icardi için oldukça yüksek bir bonservis bedelini gözden çıkaracağı yazıldı.

yeni-proje-2024-05-15t111059-111.jpg

Haberde ayrıca Mauro Icardi'nin de İtalya'yı çok özlediği, Como Gölü'nün çevresinde yatırımlarının ve evinin bulunmasından dolayı bu transfere sıcak baktığı yer aldı. Galatasaray formasıyla bu sezon 45 maçta görev alan Mauro Icardi 30 gol ve 12 asistle toplamda 42 gole direkt katkı etmeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN