Mauro Icardi'nin derbide oynayıp oynamayacağı netleşti

Mauro Icardi'nin derbide oynayıp oynamayacağı netleşti

UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenerek hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, rotasını Süper Lig'e çevirdi. Cimbom'da, Karagümrük maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mauro Icardi'nin Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağı netlik kazandı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile amansız bir şampiyonluk rekabeti içerisine giren Galatasaray, liderlik koltuğunu korumak amacında. UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşanan hayal kırıklığını Beşiktaş derbisinde telafi etmek isteyen Cimbom'a, hücumdaki en büyük silahı Mauro Icardi'den müjdeli haber geldi.

Cezası nedeniyle Antalyaspor maçını, sakatlığı nedeniyle ise Karagümrük maçını kaçıran Mauro Icardi, bugünkü yapılan idmanda takımla birlikte çalışmadı. Gazeteci Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Icardi, hafif ağrıları sebebiyle Karagümrük maçında riske edilmedi. Bugün de planlanan doğrultuda idmana çıkmadı. Yarınki idmanda yer alması beklenen Arjantinli yıldız, Beşiktaş derbisinde sahaya ilk 11'de çıkacak.

31 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon çıktığı 25 maçta 20 gol atıp, 9 da asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN