Mert Hakan Yandaş'tan 30 milyon euro'luk Szymanski'ye ilk 11 şoku

Mert Hakan Yandaş'tan 30 milyon euro'luk Szymanski'ye ilk 11 şoku

Ç.Rizespor, Kasımpaşa ve son olarak Pendikspor maçlarında oynadığı futbolla Fenerbahçe camiası tarafından takdir edilen Mert Hakan Yandaş'ın Trabzon deplasmanında yine ilk 11'de olacağı, İsmail Kartal'ın piyasa değerini 30 milyon euro'ya kadar çıkardığı Szymanski'yi yedek kulübesinde oturtacağı öğrenildi.

Fenerbahçe’de orta sahada büyük bir rekabet yaşanıyor. İdeal orta saha üçlüsü Szymanski, Fred ve İsmail’di. Krunic transferiyle rekabet daha da arttı. Bu rekabete ciddi anlamda dahil olan bir isim daha var.

bb769871-9lqypuau6xroekhckp93dq.jpg

MERT HAKAN YANDAŞ SONRADAN AÇILDI

Kaptanlardan Mert Hakan Yandaş, Rize deplasmanıyla birlikte takıma önemli puanlar kazandırdı. Deneyimli futbolcu asist, goller ve oyunu ile Rizespor, Kasımpaşa ve Pendik maçlarında kazanılan üç puanın başrolünde yer aldı. Bu durum sonrası orta sahada da taşlar yerinden oynadı.

MERT HAKAN TRABZONSPOR MAÇINDA İLK 11'DE GÖREV ALACAK

Fred’in yokluğunda 8 numarayı dolduran Mert Hakan ayrıca Szymanski’nin pozisyonunda da oynayabiliyor. Takımı ateşleyen isimlerden olan deneyimli futbolcu, Pendik maçında bu bölgede başarıyla görev yaptı. Trabzonspor maçı için teknik heyetin Mert Hakan’ı 11’de düşündüğü öğrenildi.

SZYMANSKİ YEDEK OTURACAK

Bu nedenle de son lig maçındaki gibi Szymanki’nin yedek olması planlanıyor. Polonyalı futbolcunun yarın Union SG ile oynanacak Avrupa Konferans Ligi mücadelesinde 11’de forma giyeceği aktarıldı.

30 MİLYON EURO'LUK SZYMANSKİ FORMASINI MERT HAKAN'A KAPTIRDI

Fenerbahçe'de attığı goller ve yaptığı asistlerle Napoli, Tottenham, B.Dortmund gibi devlerin transfer listesine giren Szymanski için 30 milyon euro'luk bonservis bedeli belirleyen Sarı Lacivertli yönetim Polonyalı yıldızın son dönemlerdeki düşüşü camiayı hayrete düşürürken, Szymanski'nin formasını Mert Hakan Yandaş'a kaptırması ise ayrıca dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN