Milli golcü Burak Yılmaz Lille'dan ayrılacağını açıkladı

Milli golcü Burak Yılmaz Lille'dan ayrılacağını açıkladı

Milli golcü Burak Yılmaz, Fransız temsilcisi Lille'dan ayrılacağını resmen açıklayarak "Yarın Lille'deki son maçım! Harika 2 yıl, harika 2 kupa kazandık. Her şey için teşekkür ederim. Sizleri unutmayacağım" dedi. 36 yaşındaki tecrübeli golcünün gelecek sezon Türkiye'ye dönebileceği iddia edildi.

A Milli Takım'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Fransa Ligue 1 ekibi Lille olan sözleşmesini uzatmayacağını açıkladı. Golcü oyuncu, yaptığı açıklamada Fransız takımının formasını yarın son kez giyeceğini kaydetti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, "Yarın Lille'deki son maçım! Harika 2 yıl, harika 2 kupa kazandık. Her şey için teşekkür ederim. Sizleri unutmayacağım" diye konuştu.

2020 yılının Ağustos ayında Beşiktaş'tan bedelsiz şekilde Lille'e imza atan Burak Yılmaz, Lille'de 72 resmi maça çıkarken, 25 gol ve 10 asistlik katkı sağladı. Burak Yılmaz, Lille'deki iki sezonunda 1 Lig ve 1 Fransa Süper Kupası sevinci yaşadı.

GALATASARAY İDDİASI

Burak Yılmaz'ın Türkiye'ye dönerek Galatasaray formasını giyebileceği öne sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN