Milli Takım'da deprem! Yollar ayrıldı! Bir devir sona erdi

Milli Takım'da deprem! Yollar ayrıldı! Bir devir sona erdi

TFF, Ağustos 2020'den bu yana Ümit Milli Takımı'nın başında yer alan tecrübeli teknik adam Tolunay Kafkas ile yolları ayırma kararı aldı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ağustos 2020'den bu yana Ümit Milli Takımı'nda görev alan tecrübeli teknik adam Tolunay Kafkas ile yolları ayırma kararı aldı.

TRT Spor'un haberine göre; Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı.

Tarafların yolları ayırma konusunda anlaşmaya vardığı belirtilirken resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı öne sürüldü.

54 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Ağustos 2020'den bu yana Ümit Milli Takımı başında 18 maça çıktı. Tecrübeli teknik adam söz konusu karşılaşmalarda 6 galibiyet 8 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN