Mircea Lucescu Beşiktaş'ı neden reddettiğini ilk kez açıkladı! "Bu nedenle Beşiktaş'a hayır dedim...'

Mircea Lucescu Beşiktaş'ı neden reddettiğini ilk kez açıkladı! "Bu nedenle Beşiktaş'a hayır dedim...'

Kasım ayından bu yana yeşil sahalardan uzak olan Rumen çalıştırıcı Lucescu, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı teklifi neden kabul etmediğini ilk kez açıkladı.

3 Kasım'da Ukrayna devi Dinamo Kiev'den ayrılan ve söz konusu tarihten bu yana herhangi bir takımda görev almayan Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Beşiktaş'ı neden reddettiğini ilk kez açıkladı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetimi Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında Dinamo Kiev'den ayrılan Lucescu ile masaya oturmuş ancak tecrübeli teknik adam Beşiktaş'ın teklifini kabul etmemişti. Kartal bu gelişme sonrasında ise Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile anlaşmaya varmıştı.

Habertürk'ün haberine göre; Kartal'ı neden reddettiğini ilk kez açıklayan Rumen teknik adam, "Yeni sezonda takım çalıştıracağım. 50 yıl sonra ilk kez dinlendim. Ne yazık ki Ukrayna'da yaşananlardan dolayı durup haziran ayını beklemeye karar verdim. Bu nedenle sezon içinde beni isteyen Beşiktaş'a hayır dedim." dedi.

Rumen teknik adam daha önce 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş'ın başında görev almıştı. 78 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ın başında tüm kulvarlarda 91 karşılaşmada görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 53 galibiyet 19 yenilgi ve 19 beraberlik elde etmişti. Rumen teknik adam, Beşiktaş'ı, 100. yılında şampiyonluğa ulaştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN