Modric'ten Arjantin maçı sonrası olay açıklama: Tam bir felaketti

Modric'ten Arjantin maçı sonrası olay açıklama: Tam bir felaketti

Hırvatistan milli takımının yıldızı Luka Modric, Arjantin maçı sonrası yaptığı açıklamada hakemi eleştirerek "Bu en kötülerden biriydi. Sadece bugünden bahsetmiyorum, tam bir felaketti. Verilen penaltı kesinlikle kilit bir an evet ama karar yanlış" dedi.

Hırvatistan milli takımının kaptanı Luka Modric, Katar'da oynanan 2022 Dünya Kupası maçlarında, Arjantin karşısında 3-0 mağlup oldukları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Modric, turnuva boyunca yaşananların "tam bir felaket" olduğunu söyleyerek penaltı kararının yanlış olduğunu vurguladı.

'KİLİT BİR AN AMA YANLIŞ'

Modric konuyla ilgili açıklamasında, "Üzgünüz, bir Dünya Kupası finali daha oynamayı düşünmüştük ama olmayacak. Hakemler hakkında konuşmam ama bu en kötülerden biriydi. Sadece bugünden bahsetmiyorum, tam bir felaketti. Verilen penaltı kesinlikle kilit bir an evet ama karar yanlış. Oyunu da çok değiştirdiği açık. Olan oldu, değiştiremeyiz, Arjantin'i tebrik ederiz" ifadelerini kullandı.

'MESSİ BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERİYOR'

Modric, Arjantin'in yıldızı Lionel Messi'nin performansına için de "Messi'yi tebrik ederim. Finalde iyi şanslar diliyorum. İnanılmaz bir turnuva geçiriyor ve büyüklüğünü gösteriyor" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN