Montella’dan istifa sorusuna 'provokasyon' tepkisi

Montella’dan istifa sorusuna 'provokasyon' tepkisi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya'ya karşı alınan 6-1'lik yenilginin ardından yapılan basın toplantısında sorulan 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklindeki soruya tepki gösterdi. Montella, sorunun provokasyon amacı taşıdığını belirterek cevap vermedi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında Ernst Happel Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada A Milli Futbol Takımı, Avusturya'ya 6-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Montella, takımın performansı ve maçın detayları hakkında değerlendirme yaptı.

Ancak, bir gazetecinin 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklindeki sorusu üzerine Montella, sorunun provokasyon amacı taşıdığını ifade ederek doğrudan cevap vermedi. Bu tepki, maç sonrası yaşanan hayal kırıklığının ve baskının bir göstergesi olarak yorumlandı.

yeni-proje-3.jpg
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında aldığı bu mağlubiyetin ardından önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla tekrar form tutmaya çalışacak.

Montella'nın takımdaki geleceği ise bu tür sorular ve sonuçlar doğrultusunda şekillenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN