O isim Süper Lig tarihine geçti! Fatih Terim ve Şenol Güneş'i geride bıraktı: Tekrarlanması güç başarı!

O isim Süper Lig tarihine geçti! Fatih Terim ve Şenol Güneş'i geride bıraktı: Tekrarlanması güç başarı!

Süper Lig'in 26. haftasında evinde ağırladığı MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden Sivasspor'da başarılı teknik adam Rıza Çalımbay, Şenol Güneş ve Fatih Terim gibi isimleri geride bırakarak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı MKE Ankaragücü'nü 2-0 ile geçen Sivasspor, kümede kalma yolunda kritik bir zafere ulaştı. Karşılaşmadan zaferle ayrılan kırmızı-beyazlı ekipte teknik adam Rıza Çalımbay Süper Lig tarihine geçerek tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Süper Lig'in 26. haftasında evinde ağırlayan Sivasspor, Ankara ekibi Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Ev sahibi takım puanını 27'ye yükseltirken Ankaragücü ise 25 puanda kaldı. Kümede kalma yolunda kritik bir zafere ulaşan Sivasspor'da tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay, Süper Lig tarihine geçti.

RIZA ÇALIMBAY TARİHE GEÇTİ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ankaragücü maçına çıkarak Samet Aybaba'yı geride bıraktı ve Süper Lig tarihinde 622 müsabakaya çıkarak en fazla maça çıkan teknik direktör oldu.

Rıza Çalımbay, Süper Lig tarihinde en çok maça çıkan teknik direktör oldu!

Tecrübeli teknik adamı 621 maç ile Samet Aybaba takip ederken Beşiktaş'ın teknik adamı Şenol Güneş ise 593 maç ile Aybaba'nın hemen arkasında yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN