Okan Buruk turnayı gözünden vurdu! Bedelsiz alınan yıldız oyuncu astronomik rakama gidiyor. Premier Lig'e dönebilir

Okan Buruk turnayı gözünden vurdu! Bedelsiz alınan yıldız oyuncu astronomik rakama gidiyor. Premier Lig'e dönebilir

Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa finali öncesi kadro planlamasına devam eden Galatasaray'da hareketli dakikalar yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu astronomik rakama gidiyor. Okan Buruk turnayı gözünden vurdu! Premier Lig'e dönebilir. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Transferlerden para kazanmak isteyen sarı-kırmızılı ekip bu sefer dört ayak üstüne düştü. Okan Buruk turnayı gözünden vurdu! Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ve performansıyla farkını ortaya koyan Davinson Sanchez'e sürpriz bir talip çıktı. Premier Lig'e dönebilir!

OKAN BURUK TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Sezon başında Galatasaray'a gelen ardından performansıyla göz dolduran Davinson Sanchez İngiltere yolcusu. Sarı kırmızılıların başarılı stoperine Premier Lig devi talip oldu.

yeni-proje-2024-04-04t120608-663.jpg

ASTRONOMİK RAKAMA GİDİYOR

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, Okan Buruk'un kadrosunda önemli bir yeri olan 27 yaşındaki futbolcuyu gözüne kestirdi. İngiliz kulüp yıldız oyunuc için astronomik rakamları gözden çıakrdığı öğrenildi. Savunmaya tartışmasız bir stoper almak isteyen Ada ekibinin, gelecek sezon için şartları zorlayacağı ve Sanchez'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

yeni-proje-2024-04-04t120558-215.jpg

2027'ye kadar Cimbom ile kontratı bulunan Sanchez'e 17 milyon Euro değer biçiliyor. Ayrıca Galatasaray'ın 1 sene de kontrat uzatma opsiyonu bulunuyor. Bu sezon tüm kulvarlarda 25 maça çıkan Sanchez, 3 gol, 2 asist üretti. 5 gole katkı veren Sanchez 22 maçta ilk 11'de görev yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN