Okan Buruk Zajc'la Emre Mor'u Fenerbahçe'de tutan sağ beki Galatasaray'a getiriyor!

Okan Buruk Zajc'la Emre Mor'u Fenerbahçe'de tutan sağ beki Galatasaray'a getiriyor!

Sacha Boey'in Bayern Münih'le anlaşmasının ardından tam 4 sağ beki gündemine alan Galatasaray'da Okan Buruk'un Rennes'de oynayan 23 yaşındaki Togolu yıldızı istemesi Sarı Kırmızılı camida büyük dikkat çekti. Yetenekli futbolcu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe-Rennes maçında 20 dakika forma giymişti...

Fransız sağ bek Sacha Boey'i 30 milyon Euro karşılığında Bayern Münih'e gönderdiği iddia edilen Galatasaray yönetiminin sağ bek için tam 4 oyuncuyla ilgilendiği ortaya çıktı. İşte Sarı Kırmızılı teknik heyetin ilgilendiği o futbolcular...

Sacha Boey'i satmaya hazırlanan Galatasaray sağ bek transferi için düğmeye bastı. Sarı kırmızılı takım, o bölge için 4 aday belirledi.

SOARES'İ BEŞİKTAŞ DA İSTEMİŞTİ

Galatasaray, sağ bek transferi için Beşiktaş’ın da gündeminde olan Arsenal’den Cedric Soares için harekete geçti. 32 yaşındaki Portekizli oyuncunun, İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

YİNE RENNES'DEN SAĞ BEK!

Sarı kırmızılı takım, Sacha Boey'i transfer ettiği Rennes'den yeni bir isme daha göz dikti. 23 yaşındaki Lorenz Assignon için Galatasaray yönetimi görüşmelere başladı. Transferde kısa süre içinde hareketlenmeler yaşanabilir. Piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 23 yaşındaki bekin sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

ASSİGNON FENERBAHÇE'YE KARŞI OYNADI

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes ile 2 maçta karşı karşıya gelen Sarı Lacivertliler Fransız temsilcisiyle 2-2 ve 3-3 berabere kalmıştı. Kadıköy'de 3-1 önde olan Rennes'in teknik direktörü Genesio, 70.dakikada Assignon'u oyuna almış Fenerbahçe o dakikadan sonra Zajc ve Emre Mor'la durumu 3-3'e getirmişti.

depophotos-17720852.jpg

MARVİN SENAYA SÜRPRİZİ

Galatasaray, Boey'in takımdan ayrıldığı an genç oyuncu için transfer görüşmelerini başlatacak. sarı kırmızılı takım, Sacha Boey'i de Fransa'nın Rennes takımından transfer etmişti. 22 yaşında 1,81 boyunda Fransız futbolcu, Ligue 1 takımlarından Strasbourg'da forma giyiyor. Oyuncu, daha önce Rodez AF ve FC Sochaux kulüplerinde oynadı. Sözleşmesi ise 2027'ye kadar devam ediyor.

SON ALTERNATİF ZEKİ ÇELİK

Galatasaray, Sacha Boey'un alternatifi olarak listesine Roma'da forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik'i de ekledi. Sarı-kırmızılılar, transferde yerli oyuncu almaya karar vermesi halinde harekete geçecek. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen Zeki Çelik, bu sezon Roma'da 15 maça çıkarken 2 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN