Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi: Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Dudak uçuklatan rakam! Suudi Arabistan gidiyor...

Okan Buruk'un vazgeçilmeziydi: Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Dudak uçuklatan rakam! Suudi Arabistan gidiyor...

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'yi eleyerek Devler Ligi'nde grup aşamasına kalan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılığın yaşanması bekleniyor. Aslan'ın yıldız ismi Arabistan yolcusu...

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'yi eleyerek Devler Ligi'nde grup aşamasına kalma başarısı gösteren, Son olarak Nicolò Zaniolo, Morutan ve Yunus Akgün ile yollarını ayıran Fredrik Midtsjö ile ise vedalaşması beklenen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Aslan, yıldız ismiyle yolları ayırabilir.

Dün akşam sahasında ağırladığı Molde'yi 2-1 mağlup ederek 2019-2020 sezonundan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere.

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın aktardığına göre; Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pah sahibi olan Belçikalı yıldız Dries Mertens'e Suudi Arabistan'dan teklif geldi. Golcü futbolcuya yıllık 10 milyon euro maaş önerildiği belirtilirken yıldız futbolcunun bu teklifi kabul edebileceği ve Arabistan'a gidebileceği belirtildi.

Yıldız futbolcunun transfer döneminin ilk günlerinde de teklif aldığı ancak o dönem eşinin İstanbul'dan ayrılmak istememesi nedeniyle bu teklifi kabul etmediği ileri sürüldü.

Mertens riske edilmeyecek - Son Dakika Haberleri

Transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'ın da ciddi miktarda bonservis bedeli alması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı forma altında 41 maçta görev alan 36 yaşındaki hücum oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda takımına 9 gol 5 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN