Ön libero değil adeta gol makinası! 47 gol 31 asist: Ali Koç 25 milyon euroluk süper yıldızı kaptı

Ön libero değil adeta gol makinası! 47 gol 31 asist: Ali Koç 25 milyon euroluk süper yıldızı kaptı

Transfer sezonunun son günlerinde Fenerbahçe'den son hamle geldi. Süper Lig'de yaşanan transfer heyecanı tüm hızıyla devam ederken, o isim ile anlaşma yolunda ilerliyor. İsmail Kartal'ın kadroda istediği yetenekli oyuncu için görüşmeler sürüyor. İşte tüm detaylar...

Transfer sezonunun son günlerinde yeni hamleler duyuruluyor. Kadrosuna yetenekli isimleri yazdırmak isteyen Fenerbahçe, son olarak bir ismi daha kadrosuna katmayı istiyor. Uzun zamandır futbolcu arayışında olan sarı lacivertliler 6 numaralı forma için o ismi gözüne kestirdi.

FENERBAHÇE'DEN SON DOKUNUŞLAR

Transfer sezonu boyunca birbirinden pahalı ve başarılı oyuncuları kadrosuna katmayı başaran Kanarya, o bölge için yıldız futbolcu ile temaslara başladı. Transfer listesinin başında yer alan favori isim İsmail Kartal tarafından da çok isteniyor.

Transfer sezonu boyunca Fenerbahçe; Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Fred, Rodrigo Becao, Dominik Livakovic, Mert Müldür, Ryan Kent, Dusan Tadic ve Edin Dzeko gibi birbirinden başarılı oyuncuları kadrosuna katmayı başardı. Yeni sezonu İsmail Kartal ile devam edecek sarı lacivertliler son transfer için görüşmelere başladığı söyleniyor.

arsenal-brentford-transformed.jpeg

İSMAİL KARTAL KADRODA İSTİYOR

Fenerbahçe'nin tek eksiği olan 6 numara pozisyonuna o oyuncuya sıcak bakılıyor. Paylaşılan bölge için daha öncesinde birçok isimle görüşülse de favori olan yıldız oyuncunun gelmesi bekleniyor.

İsmail Kartal'ın da yakından ilgilendiği Arsenal oyuncusu Jorginho'yu kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekipleriyle temas halinde olan kanarya, kurmaylar tarafından ikna süreci devam ediyor. Görüşmelerin devam ettiği günlerde yıldız futbolcu için aşırı yoğun mesailerin harcandığı belirtiliyor.

menajeri-tartismalara-son-noktayi-koydu-jorginho-16294306-8161-amp.jpg

YENİ TRANSFERİN BAŞARILARI

Arsenal oyuncusu için görüşmelerin sürdüğü günlerde 31 yaşındaki İtalyan oyuncu için pazarlık sürüyor. Şartları zorlayan sarı lacivertliler, transferin gerçekleşmemesi halinde diğer isimler için sezon kapanmadan harekete geçilecek.

Jorginho için görüşmelerin sürerken yıldız oyuncu kariyerinde 47 kere topu filelerle buluştururken, 31 kere de topun filelerle buluşmasında yardımcı oldu. Transfer listesinde yer alan diğer isimler ise Braga'nın Libyalı yıldız futbolcusu Al - Musrati (27) ve Real Betis'in Arjantinli oyuncusu Guido Rodrigez (29) olarak paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN