Osayi Samuel'den göndermeli paylaşım

Osayi Samuel'den göndermeli paylaşım

Fenerbahçe, 'ligden çekilmenin' konuşulacağı genel kurul toplantısını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli ekibin yıldız futbolcusu Osayi Samuel, tarihi toplantı öncesi ses getiren bir paylaşımda bulundu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe, 'ligden çekilmenin' de konuşulacağı Genel Kurul'da ses getirecek kararlar almaya hazırlanıyor. Trabzonspor maçında çıkan olaylarda en çok konuşulan isimlerden olan Osayi Samuel de tarihi kurul öncesi bir paylaşımda bulundu.

gkeoke-w4aadnof.png

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Osayi Samuel, X'te yaptığı paylaşımda ''2 Nisan'ı çok önemsiyorum. Fenerbahçe'nin sahiplenilmesini çok önemsiyorum. Biz sadece kendimizi savunduk. Bugün de üyeleri Fenerbahçe'yi savunacaklar. En büyük Fener'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, ligden çekilmediği takdirde 3 Nisan Çarşamba günü Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-Lacivertliler, 7 Nisan'da ise ezeli rakibi Galatasaray ile Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN