Panathinaikos'tan ayrılmıştı! Fatih Terim'den Galatasaray açıklaması: "Sizleri tüm sezon gururla izledim..."

Panathinaikos'tan ayrılmıştı! Fatih Terim'den Galatasaray açıklaması: "Sizleri tüm sezon gururla izledim..."

Yunan ekibi Panathinaikos ile yollarını ayıran Fatih Terim, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla 24. Süper Lig şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'ı tebrik etti.

Aralık ayında imza attığı Yunan devi Panathinaikos ile yollarını ayıran Fatih Terim, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

2022 yılında Galatasaray'dan ayrıldığı günden bu yana gözlerden uzak bir hayat süren Fatih Terim, aralık ayında büyük bir sürprize imza atarak Yunan devi Panathinaikos'a imza atmıştı. Yunan ekibinde başarısız sonuçlara imza atan tecrübeli teknik adam geçtiğimiz günlerde yeşil-beyazlı ekiple yollarını ayırmıştı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan 70 yaşındaki tecrübeli teknik adam Galatasaray'ı, dün akşam kazandığı 24. şampiyonluk için tebrik etti.

Sezon boyunca Galatasaray'ın maçlarını izlediğini vurgulayan Terim, paylaşımında şunları söyledi:

"Sizleri tüm sezon gururla izledim. Hepinizin alnından öpüyorum @GalatasaraySK 24.Şampiyonluk tüm camiamıza hayırlı olsun"

Terim'in bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturarak çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN