Panathinaikos'un Fatih Terim paylaşımı gündem oldu

Panathinaikos'un Fatih Terim paylaşımı gündem oldu

Panathinaikos'un 11 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmek isteyen Fatih Terim, takımıyla mutlu sona ulaşmak için çaba gösteriyor. Yeşil-Beyazlı ekip, taraftarların sevgilisi haline gelen tecrübeli teknik direktöre büyük bir jest yaptı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Şampiyonluk Turu'nda harika bir performansa imza atıyor. Lider AEK'nın 1 puan gerisinde şampiyonluk yarışı veren Yeşil-Beyazlılar, 11 yıllık özlemini sona erdirmek amacıyla mücadele ediyor.

Resim

Fatih Terim de Yunan taraftarların sevgilisi haline gelmiş durumda. Panathinaikos'u Yunanistan Kupası'nda finale çıkaran tecrübeli teknik direktör, ligde de şampiyonluk için gün sayıyor. Yeşil-Beyazlı kulüp, Fatih Terim için Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Fatih Terim, kulüp tarafından yapılan paylaşımda ''Sultan'' olarak resmedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN