Pankreas kanserine yakalanmıştı! Hayata tutunmaya çalışan Tanyeli canlı yayında isyan etti: "Beni sigortadan men etmek..."

Pankreas kanserine yakalanmıştı! Hayata tutunmaya çalışan Tanyeli canlı yayında isyan etti: "Beni sigortadan men etmek..."

Sahne şovlarıyla bir döneme damga vuran ve geçtiğimiz aylarda pankreas kanseri teşhisi konulan Tanyeli, canlı yayında imza attığı açıklamalarla herkesi şok etti.

Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden ve ekim ayında Küba'ya taşınacağı haberiyle gündeme gelen bir dönemin ünlü ismi Tanyeli, uğradığı haksızlığı canlı yayında duyurarak herkesi hayrete düşüren açıklamalara imza attı.

Bir döneme damga vurarak 'Tanyeli' adıyla efsaneleşen Öznür Kral, geçtiğimiz aylarda pankreas kanserine yakalanmıştı. İstanbul'da tedavi gören ünlü isim, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Tanyeli, kanser teşhisi konulduktan sonra işte atıldığını duyurdu. Tanyeli, Kanser tanısı konulmadan önce dans eğitmenliği yaptığı kurumdan çıkarıldığını duyuran Tanyeli, "İlk işleri beni sigortadan men etmek, işten atmak oldu. 'Burası her zaman senin yerin, iyileşince tekrar görüşürüz' dediler. Çok kibarlardı ama asıl o dönem sigortaya ihtiyacım vardı" dedi.

Sağlık durumu hakkında konuşan Tanyeli ayrıca, "Arter ve toplardamar içinde olduğu için davetsiz misafirim, ameliyat durumum kapanmış durumda. İyi tarafı da hiç yayılma olmadı. Tedavi yöntemlerini araştırıyorum. Şimdi ayaktayım, gün içinde serum alıyorum, kalkıp hayatın içine karışıyorum. Bir şeyler yaptığımda kanlı canlı oluyorum." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN