Pele'nin cenaze töreni belli oldu! Vasiyeti ortaya çıktı: Herkesi şaşırtan detay!

Pele'nin cenaze töreni belli oldu! Vasiyeti ortaya çıktı: Herkesi şaşırtan detay!

Dünya Kupası'nda üç şampiyonluk yaşayan ve dün hayatını kaybeden Brezilyalı futbol efsanesi Pele'nin cenaze töreni belli olurken vasiyeti de ortaya çıktı.

Arjantinli futbol efsanesi Diego Armando Maradona ile beraber 'futbol tarihinin en iyi oyuncusu' kabul edilen ve kolon kanseri sebebiyle bir süredir kemoterapi tedavisi gören Brezilyalı futbol efsanesi Pele hayatını kaybetti. Efsane futbolcunun cenaze töreni ve vasiyeti belli oldu.

Santos Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Pele'nin cenaze töreni Sao Paulo eyaletine 80 kilometre uzaklıktaki Santos kentindeki Urbano Caldeira Stadyumu'nda düzenlenecek.

Brezilyalı efsane futbolcu Pele'nin cenaze töreni kariyerinin büyük bölümünün geçtiği Santos Stadyumu'nda düzenlenecek. FIFA ve CONMEBOL temsilcilerinin de katılacağı cenaze töreni 2 Ocak Saat 10:00'da başlayacak ve 3 Ocak sabah 10:00'a kadar devam edecek.

DİKEY OLARAK GÖMÜLECEK

Vatandaşların törene 2 ve 3 numaralı kapılardan giriş yapacağı ve Brezilyalı efsaneye saygısını gösterdikten sonra 7 ve 8 numaralı kapılardan çıkış yapacağı belirtildi. Yetkililerin ise 10 numaralı kapıdan giriş yapacağı kaydedildi.

Sol Haber'de yer alan habere göre; stadyumdaki törenin ardından Pele'nin cenazesinin kortej eşliğinde halkın katılımıyla gerçekleştirilecek ve Pele, vasiyeti üzerine Memorial Necropole Ecumenia'ya dikey olarak gömülecek.

Futbol dünyası yasta! Pele'den kahreden haber!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN