Pendikspor'un yeni hocası herkesi şaşırttı! Resmi açıklama an meselesi...

Pendikspor'un yeni hocası herkesi şaşırttı! Resmi açıklama an meselesi...

Trendyol Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Pendikspor, Portekizli teknik adam Ivo Vieria ile yollarını ayırma kararı aldı. İstanbul ekibi, yeni teknik adamıyla herkesi ters köşe yaptı.

Sezona Osman Özköylü yönetiminde başlayan Pendikspor, başarılı teknik adamın ardından göreve gelen Ivo Vieria ile de yollarını ayırma kararı aldı. Kırmızı-beyazlı ekibin yeni teknik adamı futbolseverleri şaşırttı.

Süper Lig'de oynadığı son üç karşılaşmadan puansız ayrılan Pendikspor, Ivo Vieria ile yollarını ayırmaya karar verdi.

İstanbul ekibinin, yaklaşık bir yıldır takım çalıştırmayan İbrahim Üzülmez ile el sıkıştığı öne sürüldü. Geçen sezon Mart ayında Eyüpspor'dan ayrılan ve yaklaşık bir yıldır herhangi bir takımda görev almayan 49 yaşındaki teknik adamın yarın sözleşme işlemleri sonrası takımla ilk antrenmanına çıkacağı öğrenildi.

Portekizli teknik adam yönetiminde toplamda 21 maça çıkan Pendikspor, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet 4 beraberlik ve 10 yenilgi aldı.

Süper Lig'de 19. sırada yer alan İstanbul ekibi, pazar günü evinde küme hattındaki rakibi Konyaspor'u konuk edecek. Üzülmez'in bu karşılaşmada takımın başında olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN