Real Madrid denmişti ama... Icardi'ye sürpriz talip: Dünya devine imza atacak!

Real Madrid denmişti ama... Icardi'ye sürpriz talip: Dünya devine imza atacak!

Real Madrid'in transfer gündemine girdiği öne sürülen Galatasaray'ın yıldız ismi Icardi, İtalyan dünya devinin radarına girdi. Dünya devinin bu transfer için kısa süre içinde hamle yapması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Alanyaspor'u 4-0 ile geçen Galatasaray, bu akşam Devler Ligi'nde 5. hafta karşılaşmasında Manchester United'ı konuk edecek. Dev maça saatler kala sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Sarı-kırmızılı ekibe transfer olduğu günden bu yana attığı ve attırdığı gollerle taraftarların gönlünde adeta taht kuran Arjantinli yıldız hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

İspanyol dünya devi Real Madrid'in transfer gündemine olduğu öne sürülen Arjantinli yıldızın, İtalyan devine transfer olabileceği iddia edildi.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray forması altında gösterdiği performansla adeta efsaneleşen golcü futbolcu İtalyan devi Juventus'un dikkatini çekti. Transfer çalışmaları için düğmeye basan İtalyan ekibinin Icardiiçin girişimde bulunabileceği öne sürüldü.

Bu sezon Galatasaray forması altında 21 maçta görev alarak bu karşılaşmalarda 16 gol 5 asiste imza atan yıldız futbolcu, Galatasaray forması altında attığı gollerle piyasa değerini 20 milyon euroya kadar yükseltti.

Arjantinli yıldızın Galatasaray ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek. İtalyan devinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalabileceği öne sürülürken Icardi'nin de Juventus'a 'evet' diyebileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN