Real Madrid’de kriz büyüyor

Real Madrid’de kriz büyüyor

Real Madrid’de üst üste gelen kötü sonuçlar ve yaz transfer dönemindeki anlaşmazlıklar, Jose Mourinho ile Başkan Florentino Perez arasındaki gerilimi artırdı. El Clasico öncesindeki zorlu fikstür, Portekizli teknik adam üzerindeki baskıyı daha da yükseltti.

Real Madrid’de sezonun ilk bölümünde alınan sonuçların ardından teknik direktör Jose Mourinho ile Başkan Florentino Perez arasındaki görüş ayrılıkları gündeme geldi. Eflatun-beyazlıların son 4 resmi maçında 2 kez mağlup olması ve LaLiga’da Barcelona’nın gerisine düşmesi, kulüp içindeki baskıyı artırdı.

imjosemorinho.webp

Mundo Deportivo’nun haberine göre Mourinho ile Perez arasındaki gerilimin temelinde yaz transfer döneminde yaşanan anlaşmazlıklar bulunuyor. Portekizli teknik adamın sezon öncesinde yönetime sunduğu listedeki bazı önemli takviyelerin yapılmamasından memnun olmadığı ve kadro derinliğini yetersiz bulduğu aktarıldı.

florentino-perez.webp

Mourinho’nun takımın belirli bölgelerinin güçlendirilmesini istediği, Florentino Perez yönetiminin ise uygulanan transfer politikasını savunduğu kaydedildi. İki taraf arasındaki görüş ayrılıklarının son dönemde yapılan görüşmelere de yansıdığı ifade edildi.

kaos-001.webp

Real Madrid’i 25 Ekim’de Nou Camp’ta oynanacak Barcelona karşılaşmasına kadar oldukça zorlu bir takvim bekliyor. Başkent temsilcisi El Clasico öncesinde lig ve Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal, Roma, Sevilla ve Leipzig ile karşı karşıya gelecek.

yorgunadam-001.webp

Bu süreçte alınacak sonuçların hem Real Madrid’in lig ve Avrupa’daki konumu hem de Jose Mourinho üzerindeki baskı açısından belirleyici olması bekleniyor. Barcelona deplasmanındaki El Clasico da kulüpte yaşanan gerilimin ardından kritik bir dönüm noktası niteliği taşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN