Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti! Fatih Terim'in vazgeçilmez isminin yeni takımı herkesi şaşırttı!

Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti! Fatih Terim'in vazgeçilmez isminin yeni takımı herkesi şaşırttı!

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu karşılaşmasında yarın akşam evinde Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius'u ağırlayacak Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırdı. Aslan'ın kısa süre içerisinde ayrılığı resmi olarak duyurması bekleniyor.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu karşılaşmasında sahasında Litvanya ekibi Zalgiris Vilnius'u ağırlayacak olan Galatasaray'da karşılaşmaya saatler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sarı-kırmızılı ekibin son 10 yıldaki en pahalı transferleri arasında yer alan yıldız futbolcunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Bu sezon üç kulvarda mücadele edecek Galatasaray, bir yandan kadrosuna katmak istediği oyuncular konusunda çalışmalar yürütürken bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncularıyla vedalaşarak takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı amaçlıyor.

Aslan bu doğrultuda Fatih Terim'in döneminde rekor bonservis bedeliyle takıma katılan yıldız futbolcusuyla yolları ayırdı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Wilfried Zaha ve Icardi'yi kadrosuna katan Galatasaray, Fatih Terim'in ısrarları sonucunda 2021-2022 sezonunda takıma katılan yıldız ismiyle yollarını ayırdı.

Aslan, iki sezon önce Romanya ekibi Universitatea-Craiova takımından 6.5 milyon euro karşılığında transfer edilen ancak performansı hayal kırıklığı yaratan Alexandru Cicâldău'yu Süper Lig ekibi Konyaspor'a kiraladı.

Galatasaray'ın son 10 yıldaki en pahalı en transferleri arasında yer alan Rumen orta saha oyuncusu, sözleşme imzalamak için Konya'ya gitti. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Rekor bonservis bedeliyle transfer edilmişti: Cicaldau'nun yeni takımı herkesi şaşırttı

Galatasaray'ın son 10 sezondaki en pahalı 10 transferi

Nicolò Zaniolo- 2022-23 sezonu- 15 milyon euro
Mbaye Diagne: 18/19 sezonu- 13 milyon euro
Bruma: 2013-14 sezonu- 13 milyon euro
Younès Belhanda: 2017-2018 sezonu- 10 milyon euro
Mauro Icardi: 2023-2024 sezonu- 10 milyon euro
Maicon: 2017-18 sezonu- 8 milyon euro
Wesley Sneijder: 2012-13 sezonu- 7.5 milyon euro
Badou Ndiaye: 2017-18 sezonu- 7.50 milyon euro
Victor Nelsson: 2021-22 sezonu- 7 milyon euro
Alexandru Cicaldau: 2021-222 sezonu 6.5 milyon euro

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN