Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın yıldızı için iddialı açıklama: 20 milyon daha verirler

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın yıldızı için iddialı açıklama: 20 milyon daha verirler

Galatasaray’ın 3-2’lik Gençlerbirliği galibiyeti sonrası Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı ekibin yıldızı Barış Alper Yılmaz hakkında iddialı bir açıklamada bulundu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-2 galip ayrıldı. Mücadelenin ardından futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sports Digitale YouTube kanalında karşılaşmayı değerlendirerek sarı-kırmızılıların bireysel performanslarına dikkat çekti.

12485953.jpg

Dilmen, özellikle Barış Alper Yılmaz’ın maçtaki etkisine vurgu yaptı. Deneyimli yorumcu, "Barış Alper’in Galatasaray forması altında çok gol attığı maçlar olmuştur ancak bugünkü kadar etkili hiç görmedim Barış’ı. Arabistan takımı gelip seyretse bir 20 milyon euro daha verirdi. Hem egoist değildi, hem kuvvetliydi; ikiye birleri denedi, müthiş bir oyun ortaya koydu. Sen bunu yapabiliyorsun madem; senin fiziksel problemin kendi elinde, mental problemin ise bütün camianın elinde. Mental problemi de bugün aştığını düşünüyorum." sözleriyle milli oyuncunun performansına özel bir paragraf açtı.

12485841.jpg

Sarı-kırmızılıların yıldız golcüsü Mauro Icardi hakkında da değerlendirme yapan Dilmen, Arjantinli futbolcunun takıma ve camiaya etkisinin altını çizdi. Deneyimli yorumcu, "Birkaç oyuncuyla ilgili asla iddialı olmayacaksınız; birisi uzak ara Icardi. 'Ya bu da kardeşim kilo almış.' falan diyorlar; penaltısız 7 gol attı. 'Ayağını uzatamıyor.' Ben de biliyorum fizik olarak iyi olmadığını, ben de aynı fikirdeyim. Ancak Icardi’nin Galatasaray’a büyük faydası oldu; Icardi yüzünden binlerce çocuk Galatasaraylı oldu, Türkiye’de bir figür oldu. Büyük bir sakatlık geçirdi, uzun süre oynamadı; dönüşünde Galatasaray 'Seninle devam ediyoruz.' dedi. Icardi’nin uzatılan eli çevirmemesi lazım; hazır olmadığı için biraz daha fedakârlık yapması lazım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN