Roberto Mancini'den Galatasaray'a yeşil ışık

Roberto Mancini'den Galatasaray'a yeşil ışık

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, Türkiye ile oynanan hazırlık maçı sonrasında ''Türkiye'yi çok seven bir insanım. Burada çok fazla dostum var. Galatasaray'da da çok güzel anılarım oldu. Gelecek neler gösterir bilinmez ama tekrar bir Galatasaray deneyimi neden olmasın'' dedi.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne play-off turunda Portekiz'e elenen Türkiye ve Kuzey Makedonya'ya elenen İtalya, Konya'da oynanan hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

İtalya, Bryan Cristante ve Giacomo Raspodori'nin (2) golleriyle sahadan 2-3 galibitetle ayrıldı. A Milli Takım'ın gollerini ise Cengiz Ünder ve Serdar Dursun kaydetti.

''NEDEN OLMASIN?''

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini,Türkiye'yi çok sevdiğini vurgulayarak şunları söyledi:

''Bildiğiniz gibi çok keyifli bir maç oldu. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Coşkulu bir taraftar önünde oynamak harikaydı. Ben zaten Türkiye'yi çok seven bir insanım. Türkler harika insanlar ve burada çok fazla dostum var. Galatasaray'da da çok güzel anılarım oldu. Gelecek neler gösterir bilinmez ama ama tekrar bir Galatasaray deneyimi neden olmasın''

2013-2014 SEZONUNDA GALATASARAY'I ÇALIŞTIRMIŞTI

57 yaşındaki İtalyan teknik adam 2013-2014 sezonunda Galatasaray'ı çalıştırarak sarı-kırmızılı kulüpte 46 maçta görev almıştı. Mancini, Galatasaray'da 25 kez galibiyet sevinci yaşarken 9 kez de mağlubiyet üzüntüsü yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN