Ronaldo da kimmiş! Messi'ye öyle bir para teklif ettiler ki... Rakamı duyanlar inanmak istemedi

Ronaldo da kimmiş! Messi'ye öyle bir para teklif ettiler ki... Rakamı duyanlar inanmak istemedi

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'ın Portekizli yıldız Ronaldo'yu yıllık 200 milyon euro karşılığında kadrosuna katmasının ardından bu kez bir başka Arap ekibi Al-Hilal'den Messi hamlesi geldi. Arap ekibi, sezon sonunda PSG'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Messi'ye dudak uçuklatan bir rakam teklif etti.

Fransız devi Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin yeni durağının hangi takım olacağı bir süredir merak konusuydu. 35 yaşındaki dünya yıldızının sezon sonunda Fransız devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

2021 yaz transfer döneminde efsanesi olduğu Barcelona'dan ayrılarak Fransız devi Paris Saint-Germain ile sözleşme imzalayan Arjantinli yıldız Messi'nin Fransız ekibi ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Golcü futbolcunun Fransız ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken yeni durağının hangi takım olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile şampiyonluğa ulaşarak unutulmaz bir başları elde eden Messi hakkında ortaya atılan iddia herkesin ağzını açık bıraktı.

YILLIK 350 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Manchester United'dan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun yıllık 200 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olmasının ardından bu kez de bir başka Arap ekibi Al-Hilal gözünü Messi'ye dikti.

Arap ekibi Al-Hilal'ın Al-Nassr'a 200 milyon euro karşılığında imza atan Ronaldo'ya nazire yaparcasına Messi'ye yıllık 300 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

35 yaşındaki golcü futbolcunun ise Ronaldo ile yeniden rekabet içerisine girebilmek için bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN