Ronaldo'nun olay röportajı yeniden gündem oldu: Şerefimle emekli olmak istiyorum, ABD, Katar veya Dubai'de değil

Ronaldo'nun olay röportajı yeniden gündem oldu: Şerefimle emekli olmak istiyorum, ABD, Katar veya Dubai'de değil

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, geçmişte emeklilikle ilgili söylediği sözlerle gündem oldu. Ronaldo'nun, 2015 yılında verdiği bir söyleşide söylediği "Şerefimle emekli olmak istiyorum. ABD, Katar veya Dubai'de oynamak istemiyorum" ifadeleri sosyal medyada tekrar yayıldı.

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 2025'e kadar anlaşma imzalamasının ardından, geçmişte emeklilikle ilgili söylediği sözler yeniden gündem oldu.

2015 yılında Britanya'nın ITV televizyonuna konuk olan Ronaldo, kariyerini üst düzey bir kulüpte noktalamak istediğini söyleyerek "Şerefimle emekli olmak istiyorum. ABD, Katar veya Dubai'de oynamak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

T24'te yer alan habere göre; Portekizli yıldız, daha sonra "Bu ABD, Katar veya Dubai'de oynamanın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ben sadece kendimi orada görmüyorum" dedi.

'KONU PARA OLSA SUUDİ ARABİSTAN'DA SERVET KAZANIRDIN'

Ronaldo ayrıca bu yıl Manchester United kariyerinin bitmesine sebep olacak Piers Morgan söyleşisinde gazetecinin, "Şampiyonlar Ligi futbolu oynayıp rekor kırmaya devam etmek istiyorsun. Konu sadece para olsa, Suudi Arabistan'da servet kazanırdın" demesinin ardından, "Kesinlikle, ben hala çok gol atıp takıma yardımcı olabileceğimi düşünüyorum" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Ronaldo'nun Suudi ekibine imza attığının açıklanmasının ardından söyleşi, sosyal medyada yayıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN