Sacha Boey'in yerine İsmail Kartal'ın göz bebeğini transfer edecekler! 15 milyon euro'yu masaya koydular

Sacha Boey'in yerine İsmail Kartal'ın göz bebeğini transfer edecekler! 15 milyon euro'yu masaya koydular

Sacha Boey'i 1 milyon euro'ya Galatasaray'a kaptıran Lig 1 kulübü Rennes'in İsmail Kartal'ın prensi için 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı bildirildi.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus döneminde kulübeye hapsolunca takımdan kopma noktasına gelen Osayi, İsmail Kartal'la parlamaya devam ediyor.

OSAYİ İÇİN PALACE - WOLWES - LEEDS VE RENNES DEVREDE

Kariyerinin en skorer dönemini geçiren Nijeryalı yıldızı İngiltere'den Crystal Palace, Wolverhampton ve Leeds United, Fransa'dan Rennes takip ediyor.

EN AZ 15 MİLYON EURO

F.Bahçe, 2020-21 sezonunun devre arasında 500 bin avroya aldığı Osayi için ara dönemde gelen 10 milyon avroluk teklifi reddetmişti.

RENNES BOEY'İ KAPTIRDIĞI İÇİN BİN PİŞMAN

Fenerbahçe'de bu sezon 26 maça çıkan Osayi Samuel, 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Sacha Boey'i 1 milyon euro'ya Galatasaray'a satan ve 30 milyon euro'luk Bayern Münih satışını sadece izleyen Rennes'in Osayi için oldukça istekli olduğu belirtilirken, Lig 1 kulübünün yeniden yapılanmaya gideceği ve Fenerbahçe'nin sağ beki için İstanbul'a geleceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN