Samandıra'da Ali Koç ile İsmail Kartal zirvesi

Samandıra'da Ali Koç ile İsmail Kartal zirvesi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile teknik direktör İsmail Kartal, Samandıra'da bir araya geldi. En önemli gündem maddesi transfer olan görüşmede Kartal, Milan'dan Rade Krunic transferi için şartların zorlanmasını talep etti.

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi’ndeki Twente maçı öncesinde transfer konularını görüşmek üzere Samandıra'da bir araya geldi. Toplantıda sarı-lacivertli kulübün iki önemli isminin gündeminde orta saha transferi vardı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Milan’dan Krunic için şartların zorlanmasını talep eden Kartal, bu transferin gerçekleşmemesi halinde düşündüğü isimlerin listesini de Koç’a verdi. Koç ile Kartal, şimdilik zora giren Krunic transferinin alternatifleri üzerinde durup en doğru ismin transfer edilmesi adına mutabık kaldı.

LIVAKOVIC SEZON BAŞINA 2 MİLYON EURO ALACAK

Fenerbahçe’nin, Dinamo Zagreb’den transfer ettiği kaleci Livakovic’in sezon başına net 1.8 milyon Euro, bazı ek ödemelerle birlikte de toplam 2 milyon Euro alacağı öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerden 6 milyon Euro seviyesinde bir bonservisle Manchester United’a transfer olan kaleci Altay Bayındır, İngiliz ekibinden başka bir takıma giderse Fenerbahçe’ye yüzde 20 pay ödenecek.

FERDİ KADIOĞLU'NUN SAKATLIĞI

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edildi. Kadıoğlu’nun Twente ve Ankaragücü maçlarında forma giyemeyeceği, milli ara sonrası sahalara döneceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN