Samet Aybaba'dan Avrupa çıkarması! Beşiktaş taraftarı bu transferle çifte bayram yaşayacak: 8 milyon euroluk yıldız yolda

Samet Aybaba'dan Avrupa çıkarması! Beşiktaş taraftarı bu transferle çifte bayram yaşayacak: 8 milyon euroluk yıldız yolda

Süper Lig'de istediği performansı bu sezon gösteremeyen Beşiktaş'ta peş peşe hoca değişiklikleri yaşanmıştı. Son olarak takımın başına getirilen Fernando Santos'ta başarılı olamadı. Gelecek sezon için kadro planlamasına başlayan siyah-beyazlı ekip aradığı ismi sonunda buldu. Samet Aybaba'dan Avrupa çıkartması! Beşiktaş taraftarı bu transferle çifte bayram yaşayacak. 8 milyon euroluk yıldız İstanbul'a geliyor.

Portekizli deneyimli hoca Fernando Santos ile yeni bir döneme geçen Beşiktaş'ta alınan peş peşe mağlubiyetler taraftarları hüsrana uğratmış durumda. Kadro planlamasına şimdiden başlayan siyah-beyazlı ekip sürpriz bir isimle anlaşmak üzere. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, adeta Avrupa'yı didik didik taradı. Sonunda beklenen ismi buldular. 8 milyon euroluk Hollandalı yıldız İstanbul'a geliyor. Beşiktaş taraftarı bu transferle çifte bayram yaşayacak.

TRANSFER KOMİTESİ KURULDU

Beşiktaş transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ligin 31. haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden siyah-beyazlı ekip kadro eksikliklerini tamamlamaya çalışıyor. Dev kulüp bu doğrultuda transfer komitesi kurdu. Beşiktaş camiası tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"2024-2025 sezonunda daha güçlü bir takım kurmak, kulüp kaynaklarını verimli kullanmak ve gerekli mevkilere doğru futbolcu transferleri yapmak adına Profesyonel Futbol A Takımımız ile ilgili tüm iç ve dış transferlerde yetkili bir transfer komitesi kurulmasına karar verilmiştir.

yeni-proje-2024-03-30t113220-611.jpg

Transfer komitemiz İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel başkanlığında; Asbaşkanlarımız Mete Vardar ve Onur Göçmez, Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kaan Şakul, Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar ve Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Aslan'dan oluşacak olup, çalışmalarını Yönetim Kurulu Başkanımıza raporlayacaktır."

SAMET AYBABA'DAN AVRUPA ÇIKARMASI

Sercan Dikmen'in haberine göre; Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın transfer görüşmeleri için Hollanda’ya gittiği ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetim Hollanda ekibi Ajax forması giyen Hollandalı futbolcu Steven Berghuis’i transfer etmek için harekete geçti.

8 MİLYON EUROLUK YILDIZ İSTANBUL'A GELİYOR

Samet Aybaba geçtiğimiz hafta Hollanda’ya giderek Steven Berghuis ve Ajax yetkilileriyle bir araya geldi. Sezon sonu gençleştirme operasyonu yapacak Ajax’ın Steven Berghuis’le yollarını ayırması bekleniyor.

yeni-proje-2024-03-30t113150-944.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen 32 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon oynadığı 26 maçta 7 gol attı, 10 asist yaptı. Futbolcu Hollanda ekibinde çıktığı 114 maçta 30 gol attı, 35 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN